Το σπα με αργιλο είναι μια βαθιά ριζωμένη παράδοση.

Οι κρητικοί λατρεύουν να περνούν χρόνο στην φύση και στις ακτές. Εδώ το κολύμπι είναι μια φυσική καλοκαιρινή δραστηριότητα και η θεραπεία σπα με άργιλο είναι μια από τις πιο αγαπημένες δραστηριότητες την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Δωρεάν μάσκα ομορφιάς, παραλία αργίλου, φυσικές πισίνες - όλα είναι συνδεδεμένα με το όνομα της παραλία του Ξερόκαμπου, αυτό είναι το πρώτο μέρος στην ταξιδιωτική λίστα για τους λάτρεις του φυσικού σπα. Εσείς είστε λάτρης του Σπα? Ελάτε στην Κρήτη το καλοκαίρι για ένα μοναδικό σπα αργίλου. Η λευκή άργιλος και τα ζεστά γαλαζοπράσινα νερά αποτελούν εγγύηση. Αν θέλετε την συμβουλή μας, πάρτε μαζί σας ένα ποτήρι μιας χρήσης, προσθέστε λίγο άργιλο με θαλασσινό νερό και ανακατέψτε. Έπειτα απλώστε την μάσκα αργίλου σε όλο σας το σώμα, αφήστε το να ξεραθεί πριν το ξεπλύνετε. Η λευκή άργιλος μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους.

Τα οφέλη της μάσκας Αργίλου

Η άργιλός έχει μια μακρά ιστορία όσον αφορά την περιποίηση της επιδερμίδας, Από την Μεσοποταμία εποχή, τα συστατικά της χρησιμοποιούνταν για να γιατρέψουν πληγές, να κατευνάσουν φλεγμονές και να καθαρίσουν το δέρμα. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι συνδιάζανε τον άργιλο με ελαιόλαδο για να φτιάξουνε σαπούνια που κάνανε το δέρμα πιο μαλακό. Η Κλεοπάτρα λέγεται πως άπλωνε νεκρή θαλάσσια άργιλο δυο φορές την εβδομάδα στο σώμα της για καθαρισμό.

Σήμερα, οι μάσκες με άργιλο προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία από οφέλη στο δέρμα, συμπεριλαμβανομένου της απομάκρυνσης των σμιγμάτων και την μείωση των μεγάλων πόρων. Ένα από τα οφέλη της μάσκας αργίλου που μας αρέσει είναι τόνωσης της επιδερμίδας. Το αποτέλεσμα? Πιο απαλή επιδερμίδα και ομοιόμορφο δέρμα. Η μάσκα αργίλου μπορεί να βοηθήσει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος κάτω από το δέρμα και την καλύτερη οξυγόνωση των κυττάρων του δέρματος. Βοηθώντας το δέρμα να αναγεννηθεί, να παράγει κολλαγόνο και να αποκτα μια πιο λαμπερή και νεανική εμφάνιση.

Συμβουλές

  • ● Καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιείτε την άργιλο πολύ συχνά.
  • ● Αποφύγετε να αφήνετε την μάσκα να ξεραθεί τελείως, διαφορετικά μπορεί να ερεθιστεί το δέρμα σας .
  • ● Προλαμβάνει την υπέρεκλλιση λιπαρότητας στους ανθρώπους με λιπαρές επιδερμίδες.