Για Εμάς

Αποστολή μας

“Βελτιστοποίηση της διαμονής των επισκεπτών, για εμάς σημαίνει ότι αυθεντικοί άνθρωποι προσφέρουν αυθεντική φιλοξενία, σε ένα αυθεντικό μέρος”.
Από την δική μας πλευρά, μια μοναδική εμπειρία διαμονής είναι πολύ κάτι πολύ περισσότερο από ένα ωραίο δωμάτιο. Είναι το χαμόγελο, το ζεστό καλωσόρισμα, το πάθος για γνήσια φιλοξενία και κάτι παραπάνω : είναι η συνολική εμπειρία που δημιουργούμε για τους φιλοξενούμενούς μας.

Μένοντας οικογένεια

Για Εμάς

Ως επικεφαλής της οικογένειας, ο Μανώλης μοιράζεται το πάθος του με τους επισκέπτες. Αυτούς που λατρεύουν να ανακαλύπτουν τα μυστικά την Κρητικής φιλοξενίας και θα ήθελαν να ακούσουν συμβουλές και μυστικά για την γύρω περιοχή.

Η ψυχή της οικογενειακής επιχείρησης στην Σητεία, είναι η Ιζαμπέλα με την Ειρήνη που σας εγγυώνται προσωπικά μια άνετη και ικανοποιητική διαμονή, καθώς βρίσκονται στην διάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή.

Ενώ ο αδελφός τους, ο Ιωάννης έρχεται πότε πότε στο Porto Kaza. H μητέρα μας, Ελένη κακομαθαίνει τους επισκέπτες με τις μαγειρικές της δημιουργίες, συνδυάζοντας την Κρητική παραδοσιακή κουζίνα με την μεσογειακή κουζίνα. Θα ξετρελαθείτε με τις σπιτικές μαρμελάδες και τα κέικ της.