Για Εμάς

Αποστολή μας

 
 

“Μοναδική εμπειρία διαμονής, για εμάς σημαίνει ότι, αυθεντικοί άνθρωποι προσφέρουν αυθεντική φιλοξενία, σε ένα αυθεντικό μέρος”.
Mια μοναδική εμπειρία διαμονής είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα ωραίο δωμάτιο. Είναι το χαμόγελο, το ζεστό καλωσόρισμα, το πάθος για γνήσια φιλοξενία : είναι η συνολική εμπειρία που δημιουργούμε για τους φιλοξενούμενούς μας.

Μένοντας οικογένεια

Για Εμάς

Ως επικεφαλής της οικογένειας, ο Μανώλης μοιράζεται το πάθος του με τους επισκέπτες. Αυτούς που λατρεύουν να ανακαλύπτουν τα μυστικά την Κρητικής παράδοσης και θέλουν να ακούσουν συμβουλές και μυστικά για την γύρω περιοχή.

Η ψυχή της οικογενειακής επιχείρησης Porto Kaza, είναι η Ιζαμπέλα με τον Ιωάννη, βρίσκονται πάντα στην διάθεσή σας, προσφέροντάς μια άνετη, φιλική διαμονή.

Ενώ η αδελφή τους Ειρήνη ασχολείται με το οδοντιατρείο και την οικογένεια της, οπότε εμφανίζεται περιστασιακά στο Porto Kaza. H μαμά, Ελένη κακομαθαίνει τους επισκέπτες με τις μαγειρικές της δημιουργίες εμπνευσμένες από την Κρητική παραδοσιακή κουζίνα. Θα ξετρελαθείτε με τις γλυκές λιχουδιές της.