Για Εμάς

Αποστολή μας

“Μοναδική εμπειρία διαμονής, για εμάς σημαίνει ότι αυθεντικοί άνθρωποι προσφέρουν αυθεντική φιλοξενία, σε ένα αυθεντικό μέρος”.
Για εμάς, μια μοναδική εμπειρία διαμονής είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα ωραίο δωμάτιο. Είναι το χαμόγελο, το ζεστό καλωσόρισμα, το πάθος για γνήσια φιλοξενία : είναι η συνολική εμπειρία που δημιουργούμε για τους φιλοξενούμενούς μας.

Μένοντας οικογένεια

Για Εμάς

Ως επικεφαλής της οικογένειας, ο Μανώλης μοιράζεται το πάθος του με τους επισκέπτες. Αυτούς που λατρεύουν να ανακαλύπτουν τα μυστικά την Κρητικής φιλοξενίας και θέλουν να ακούσουν συμβουλές και μυστικά για την γύρω περιοχή.

Η ψυχή της οικογενειακής επιχείρησης Porto Kaza, είναι η Ιζαμπέλα με την Ειρήνη που σας εγγυώνται προσωπικά μια άνετη και ικανοποιητική διαμονή, πάντα στην διάθεσή σας.

Ενώ ο αδελφός τους, ο Ιωάννης έρχεται πότε πότε στο Porto Kaza. H μαμά, Ελένη κακομαθαίνει τους επισκέπτες με τις μαγειρικές της δημιουργίες, συνδυάζοντας την Κρητική παραδοσιακή κουζίνα με την μεσογειακή. Θα ξετρελαθείτε με τις σπιτικές μαρμελάδες και τα κέικ της.