Όροι Χρήσης

ΚΡΑΤΗΣΗ

Oι κρατήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω email ή ευκολότερα μέσω του online συστήματος κρατήσεων . Κάντε κράτηση έως και 12 ώρες πριν από την άφιξη.

Κάντε κλικ στο “Κράτηση”, και θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις τιμές  και τις ειδικές προσφορές για όλους τους τύπους δωματίων. Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας ή  επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον κατάλληλο τύπο δωματίου για τη διαμονή σας!

 

CHECK-IN

To check in μπορεί να γίνει μετά τις 15:00. Εάν φτάσετε νωρίτερα, θα χαρούμε να σας προσφέρουμε ένα ποτό και να φυλάξουμε τις αποσκευές σας έως ότου το δωμάτιό σας είναι έτοιμο. Οι επισκέπτες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους  την ταυτότητα τους.

Εάν  επιθυμείτε να κάνετε νωρίτερα check-in, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε απευθείας με το ξενοδοχείο. Εάν σκοπεύετε να φτάσετε νωρίτερα από την ώρα άφιξης που έχει ορίσει το Porto Kaza και θέλετε να είστε σίγουροι ότι το δωμάτιο σας θα είναι διαθέσιμο, τότε σας προτείνουμε να κάνετε κράτηση της προηγούμενης νύχτας.

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Το check out πραγματοποιείται εως τις 11:00. Εάν επιθυμείτε να κάνετε check-out αργότερα, επικοινωνήστε με τη ρεσεψιόν. Ενδέχεται να υπάρξει κάποια επιπλέον χρέωση. Οποιαδήποτε καθυστέρηση στο check-out θα έχει ως αποτέλεσμα την επιβάρυνση σας με επιπρόσθετες χρεώσεις. Η υποδοχή του Porto Kaza μπορεί να φυλάξει  δωρεάν τις αποσκευές σας στη ρεσεψιόν μετά το check-out.

 

 

ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για προπληρωμένες κρατήσεις, πρέπει να πληρώσετε εκ των προτέρων είτε με έγκυρη πιστωτική κάρτα είτε με τραπεζικό έμβασμα. Λάβετε υπόψη ότι αν η πληρωμή πραγματοποιηθεί με πιστωτική κάρτα που ανήκει σε τρίτο άτομο το οποίο δεν  είναι παρών στο ξενοδοχείο, θα χρειαστεί ο κάτοχος της πιστωτικής να φέρει να ή να αποστείλει μια γραπτή εξουσιοδότηση μαζί με ένα αντίγραφο της πιστωτικής του κάρτας και  της ταυτότητας. Το Porto Kaza διατηρεί κάθε δικαίωμα να αρνηθεί την πρόσβαση του επισκέπτες που δεν είναι σε θέση να  δείξει την πιστωτική κάρτα που χρησιμοποίησε για την προπληρωμένη κράτησή  ή εάν το ξενοδοχείο δεν λάβει τα έγγραφα πριν από την άφιξή του.

Για κρατήσεις χωρίς προπληρωμή, μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή πιστωτική κάρτα, όπως VISA και MasterCard.

 

 

 

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

Σε περίπτωση ακύρωσης έως και 30  ημέρες πριν από την κράτηση, σας επιστρέφουμε το 100% του συνολικού ποσού (εάν επιθυμείτε να κάνετε τραπεζική κατάθεση τότε σας επιστρέφουμε το 95% του συνολικού ποσού) . Σε περίπτωση ακύρωσης από 30 ημέρες έως 24 ώρες πριν από την κράτηση, θα επιστρέψουμε το 50% του συνολικού ποσού.

 

 

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΠΝΙΣΜΟΥ

Απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του καταλύματος. Παρακαλείστε να γνωρίζετε ότι οι επισκέπτες που καπνίζουν στο δωμάτιο επιβαρύνονται με χρέωση καθαρισμού 100 € ανά ημέρα.

 

WIFI

Δωρεάν ασύρματο internet παρέχεται σε όλα τα δωμάτια και τους χώρους του ξενοδοχείου. Για τον κωδικό πρόσβασης, ρωτήστε τη ρεσεψιόν.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Τα κατοικίδια δεν γίνονται δεκτά στα δωμάτια ή στους κοινόχρηστους χώρους του Porto Kaza.

 

ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Εάν ταξιδεύετε με πολύτιμα αντικείμενα, υπάρχει μια θυρίδα ασφαλείας στην ντουλάπα σας. Το ξενοδοχείο δεν φέρει ευθύνη για τυχόν κλεμμένα ή χαμένα αντικείμενα.

 

ΜΗΝΥΜΑΤΑ EMAIL

 

Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διαφημίζουν και προωθούν το ξενοδοχείο, μπορείτε να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο απεγγραφή. Επιπλέον, μπορείτε να δηλώσετε στην αντίστοιχη φόρμα εγγραφής του ξενοδοχείου ότι δεν δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη λήψη προωθητικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επομένως μπορείτε να επιλέξετε να μην συμπεριληφθείτε στη λίστα αλληλογραφίας του ξενοδοχείου. Λάβετε υπόψη ότι ακόμη και αν αποχωρήσετε από τη λήψη διαφημιστικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενδέχεται λάβετε κάποιο ενημερωτικό email  σχετικά με τις νέες υπηρεσίες μας, όπως επίσης και email επιβεβαιώσεις τυχόν μελλοντικών κρατήσεων.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & PD

 

Συλλέγουμε δεδομένα και πληροφορίες από εσάς που παρέχετε με τη δωρεάν συγκατάθεσή σας, είτε απευθείας είτε μέσω υπηρεσιών τρίτων με τις οποίες αλληλεπιδράτε και οι οποίες έχουν ήδη ζητήσει τη δωρεάν συγκατάθεσή σας. Ενδέχεται να συλλέξουμε και να επεξεργαστούμε δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω, κατά την διάρκεια διαμονής σας παροχή οι οποίες μπορεί να περιέχουν PD ή μπορεί να θεωρηθούν PD:

Όνομα και επώνυμο, διεύθυνση διαμονής ή / και διεύθυνση εργασίας, email, τηλέφωνο (σταθερό ή κινητό), αριθμός ταυτότητας ή διαβατηρίου, εθνικότητα, ημερομηνία γέννησης. Σε περίπτωση που συνοδεύσετε ανηλίκους (κάτω των 16 ετών), θα σας ζητηθεί, ως επίσημος κηδεμόνας, να δηλώσετε τα στοιχεία τους. Σημειώστε ότι όλες οι παραπάνω λεπτομέρειες απαιτούνται από την ελληνική νομοθεσία για την παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας σε τουριστικά καταλύματα.

Οικονομικές πληροφορίες σχετικά με εσάς, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων του τραπεζικού σας λογαριασμού, των στοιχείων της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ή άλλων στοιχείων πληρωμής

 

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε αυτήν την πολιτική εφαρμόζοντας τις νέες διατάξεις της κοινοτικής και ελληνικής νομοθεσίας και κατά την κρίση μας. Εάν πραγματοποιήσουμε αλλαγές, θα καταγράψουμε αυτές τις αλλαγές εδώ, ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση.

AΣΦΑΛΕΙΑ PD

Το ξενοδοχείο δεσμεύεται να λάβει όλα τα δυνατά μέτρα για την προστασία του PD σας. Για αυτόν τον λόγο, χρησιμοποιούμε μια ποικιλία τεχνολογιών και διαδικασιών ασφαλείας για την προστασία του PD από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και χρήση. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι κανένα φυσικό ή ηλεκτρονικό σύστημα ασφαλείας δεν είναι απολύτως ασφαλές. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την πλήρη ασφάλεια της βάσης δεδομένων σας, ούτε μπορούμε να εγγυηθούμε ότι οι πληροφορίες που μας παρέχετε μέσω του Διαδικτύου ενδέχεται να μην υποκλαπούν. Δεσμευόμαστε, ωστόσο, να αναθεωρήσουμε και να βελτιώσουμε τις πολιτικές ασφαλείας μας, όταν γίνουν διαθέσιμες τέτοιες νέες τεχνολογίες. Η μεταφορά πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου δεν είναι απολύτως ασφαλής και μπορεί να περιλαμβάνει τη μεταφορά δεδομένων σε χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό συμβαίνει λόγω της χρήσης λύσεων cloud για φιλοξενία ιστοσελίδων, φιλοξενία email ή αποκλειστικές λύσεις λογισμικού που μας έχουν παραδοθεί μέσω του Cloud. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, δεν επιτρέπουμε σε τρίτους να χρησιμοποιούν το PD μας για τους σκοπούς τους. Παρόλο που θα λάβουμε όλα τα δυνατά μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων που μας διαβιβάζονται. Κατά συνέπεια, είστε υπεύθυνοι για τη μεταφορά οποιουδήποτε PD. Μόλις ληφθεί το PD, λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για να αποφύγουμε τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.